De gratis familiedag van 11.00 uur tot 19.00 uur op zondag 26 augustus is een dag voor jong en oud. Er wordt dus ook volop aan de kinderen gedacht met vermaak en verschillende GRATIS attracties voor alle leeftijdsgroepen. Of de kinderen nu van springen, klimmen of bouwen houden, er is voor ieder wat wils.

Voor iedereen die van springen, klimmen en klauteren houdt, hebben we diverse luchtkussens waarop je je naar hartenlust kunt uitleven. We hebben de Multiplay XL Honingbij, een Clown luchtkussen met ballenbak, luchtkussen van de Neije Krant en een Klimvuurtoren.

Natuurlijk kun je ook dit jaar weer springen op een heuse bungeetrampoline. Ook mama en papa mogen een sprongetje wagen en hun kunsten laten zien op de bungeetrampoline. 

Daarnaast kun je je ook vermaken met het stapelen van legoblokken, in de ballenbak of met een graafmachine in de zandbak. Het is natuurlijk ook leuk om jezelf uit te dagen of je de grootste bellen van iedereen kan maken bij de megabellenblaas.

Voor de sportievelingen hebben we een skelterparcours en een pannaveld waar je kunt voetballen. Ook mogen de Oud Hollandse spelen natuurlijk niet ontbreken. Naast al deze gratis attracties, kun je je zich ook laten schminken of mooi maken bij de beautykraam.

Informatie:

Zondag 26 augustus 2018
Van: 11.00 uur
Tot: 17.00 uur
Muziekplein tot 19.00 uur
Entree: GRATIS!!!

 

multiplay bijballenbak

klimtorenneije krant luchtkussen

tafelkleed