Show en entertainment

 

Op het centrale kerkplein is voor zowel kinderen als volwassenen van alles te zien en uit te proberen.

We beginnen de ochtend met optredens van dansschool Keep on Movin’ uit Mill, waarbij de kinderen uit Sint Hubert en omgeving de dansen laten zien die ze geleerd hebben.

Daarna demonstreert acrobatische gymnastiekvereniging V&K uit Uden in teams diverse turn- en acrobatiekoefeningen, waarbij liften en menselijke pyramides natuurlijk niet mogen ontbreken. Deze turn- en acrobatiekoefeningen kunnen uitgeprobeerd worden op een airtrack van 15 meter onder begeleiding van de meiden van V&K.

Na de officiële opening staat de volgende demonstratie op het programma en is er een mooie showdans te zien. Auke Lamers, dansmarieke bij CV de Bokken uit Sint Hubert, en haar zus Kim Lamers zullen een spectaculair optreden laten zien.

Dit zal gevolgd worden door een demonstratie van Batuque Capoeira uit Uden. Capoeira is een Braziliaanse combinatie van muziek, acrobatiek, dans en gevecht. Capoeira wordt niet gedanst of gevochten, maar gespeeld. Samenvattend kan er gezegd worden dat er van alles te zien en te doen is. Het belooft een spectaculaire dag te worden.

De middag wordt muzikaal afgesloten met optredens van de band Side Effects en Dj Benzel.

Informatie:

Zondag 26 augustus 2018
Van: 11.00 uur
Tot: 17.00 uur
Muziekplein tot 19.00 uur
Entree: GRATIS!!!

auke en kim

 

keeponmovin

Keep on Movin' 

capoeira

Batuque Capoeira

venk

V&K

tafelkleed