Tijdens de muzikale afsluiting van Sint Hubert op zijn Best kun je op ons terras met een heerlijk drankje in de hand genieten van de lekkere beats van de band Side Effects en Dj Benzel.

Side Effects

De allround coverband Side Effects gaat de zondagmiddag van Sint Hubert op zijn Best op zijn kop zetten. De bandleden van Side Effects zijn ervaren muzikanten en weten wel hoe je een feestje moet bouwen. En dat sprak ons als organisatie natuurlijk heel erg aan. Bovendien zijn we er zeker van dat dit met drummer Bram Cornelissen uit Sint Hubert erbij helemaal goed gaat komen! De band bestaat verder uit Samantha Schellen (zangeres), Louis Keyzer (zanger), Toine Heesbeen (toetsenist), Mischa Braam (gitarist) en Kelly van der Heijden (bassist). Met zijn zessen zetten ze het Pastor Bogersplein op zijn kop. 

Dj Benzel

Ook Dj Benzel is er deze zondagmiddag gewoon weer bij. Benzel is een enthousiaste allround dj en krijgt het altijd voor elkaar om bij zowel jong als oud de voetjes van de vloer te krijgen. Hij is een graag gezien gezicht bij alle evenementen in de omgeving en wie kent hem dan ook niet van zijn sjaaltjes? 

Informatie:

Zondag 26 augustus 2018
Van: 11.00 uur
Muziekplein vanaf ongeveer: 15.15 uur
Muziekplein tot 19.00 uur
Entree: GRATIS!!!

side effects 3

Side Effects

tafelkleed